Indflytning / fraflytning

INDFLYTNING

 

Har du sagt ja tak til et af vores lejemål vil vi udarbejde en lejekontrakt til dig som herefter vil blive fremsendt til dig med posten. (Hvis du ønsker det kan vi også fremsende kontrakten via E-mail.)
Sammen med kontrakten modtager du også en indbetalingskort til betaling af husleje, depositum samt forudbetalt leje.

Den forudbetalte leje kan kun bruges når man har opsagt sit lejemål. Det vil sige at man kan vælge at bruge forudbetalt leje til de sidste par måneder man bor i lejemålet.

 

Så snart vi modtager lejekontrakten retur underskrevet samt har registreret din betaling, vil du modtage en lejekontrakt retur som er underskrevet og stemplet fra vores side. Når lejemålet er klar til indflytning vil du modtage en opringning fra vores kontor hvor det aftales om nøglerne skal sendes eller afhentes.

 

Når du har overtaget lejemålet har du 14 dage til at fremsende en eventuel fejl -og mangelliste.

Listen gemmer vi sammen med din lejekontrakt. Er der ting som du mener skal udbedres skal du ringe til vores ejendomsinspektør og aftale en besigtigelse.

 

Du overtager lejemålet nymalet. Det vil sige at hele lejligheden er nymalet ved indflytning. Uanset hvor lang tid du bor i lejligheden så skal lejligheden nymales igen ved fraflytning.

FRAFLYTNING

Når du ønsker at opsige dit lejemål så skal dette ske skriftligt og sendes til vores kontor. Ifølge lejekontrakten er der 3 måneders opsigelse på lejemålet og altid til den 1. hverdag i en måned. Når vi har modtaget din opsigelse vil du pr. post modtage en bekræftelse på denne. Samtidig modtager du også information omkring hvad du skal gøre m.h.t aflæsning af varme samt el.

 

Har du ved lejemålet begyndelse indbetalt forudbetalt leje (dette står på side 2 i din lejekontrakt) kan du vælge at gøre brug af dette de sidste måneder du bo i lejemålet. Har du betalt din husleje via PBS skal du selv sørge for at kontakte din bank og afmelde denne.


Ca. 2-4 uger før fraflytning skal du ringe til vores ejendomsinspektør for at aftale et fraflytningssyn.


Er lejemålet blev overtaget nyistandsat skal den i.h.t. lejekontrakt fraflyttes 14 dage før på grund af istandsættelse.
Istandsættelse udføres således, at det lejede afleveres i samme stand som ved overtagelsen. De nævnte arbejder gennemføres efter fraflytningen ved udlejerens

foranstaltning, men for lejerens regning.


Når lejemålet er istandsat og genudlejet vil der gå mellem 6 og 8 uger til du modtager din flytteopgørelse. Afregning af varme kan der gå op til år inden den endelige opgørelse forelægger fra Clorius da der kun er afregning en gang om året.

Ejendomsselskaberne på Grønløkkevej

Grønløkkevej 10, 5100 Odense C


 E-mail: bolig@p-f.dk

Tlf.: 66 14 13 52


Mandag  - torsdag: Kl. 9.30 - 14.30
Fredag: Kl. 9.30 - 13.00

Til forside
Send mail
Print

Når du sender ansøgning via vores hjemmeside, giver du hermed samtykke til, at du har læst  samtykkeerklæringen, som findes øverst på vores hjemmeside.

 
 
 
 
Ejendomsselskabet Jagtvej 42   //   Grønløkkevej 10, 5100 Odense C   //   Telefon: 66 14 13 52   //   CVR: 71082415   //   E-mail: bolig@p-f.dk